Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک امید محترمی ظهر امروز در تشریح برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر سال ۹۹ بسیج سازندگی سپاه روح‌الله در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برکاتی که در انقلاب اسلامی به‌واسطه فرهنگ دینی و انقلابی در کشور جاری شده و نمود آن را در طی این سال‌ها به‌وضوح می‌بینیم خدمت‌رسانی و روحیه جهادی است که جهاد و حرکت جهادی جایگاه ویژه‌ای امروز در کشور پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری در طی این سال‌ها تقویت روحیه جهادی است که خوشبختانه ملت ایران با تأسی از فرهنگ دینی استقبال خوبی از آن داشتند و امروز به‌وضوح شاهد طنین‌انداز شدن این روحیه در سایر بخش‌ها هستیم.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی یکی از استان‌های پیشگام و پیشتاز در تشکیل گروه‌های جهادی است که خوشبختانه بیش از ۱ هزار و ۱۵۰ گروه تشکیل شده که در حوزه‌ها و عرصه‌های مختلف سازمان‌دهی و به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

محترمی ادامه داد: در سامانه اطلس جهادی بسیج سازندگی استان مرکزی بیش از ۲۲ قشر تخصصی به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند و گروه‌های جهادی در طول ایام سال و در شرایط مختلف همواره مشغول خدمت‌رسانی بوده‌اند و فعالیت آنها در طول سال به هیچ عنوان تعطیل‌بردار نبوده است.

وی اضافه کرد: در راستای گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با تکیه‌بر گروه‌های جهادی بسیج و فعال برنامه‌ها و پروژه‌های متنوعی برای بهره‌برداری در نظر گرفته که قطعاً تأثیرات خوبی بر وضعیت اشتغال، محرومیت‌زدایی و معیشت مردم در نقاط شهری، روستایی و محروم خواهد گذاشت.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی تصریح کرد: در راستای کمک به ازدواج آسان جوانان اهدای جهیزیه به زوج‌های جوان در دستور کار قرار گرفته که تاکنون بیش از ۱ هزار و ۱۲۰ جهیزیه توزیع شده که در ایام‌الله دهه فجر نیز ۱۰۰ سری دیگر توزیع خواهد شد که در راستای حمایت از تولید ایرانی کلیه اجناس ایرانی هستند.

محترمی یادآور شد: با توجه به آسیب‌هایی که بیماری کرونا در طی این مدت به اقشار و خانواده‌ها وارد کرده نهضت کمک مؤمنانه با قوت در سراسر استان به شکل محله‌ای و مسجد محور ادامه خواهد داشت و تاکنون بیش از ۲۳۱ هزار بسته معیشتی نیز توزیع شده است.

وی افزود: در راستای نهضت کمک مؤمنانه اقدامات حمایتی دیگری نیز در نظر گرفته شده که اهدای بسته‌های لوازم‌التحریر یکی از آنها است و در ایام‌الله دهه فجر بیش از یک هزار بسته لوازم‌التحریر توزیع خواهد شد.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: بسیج سازندگی از سیل دو سال گذشته تاکنون اقدامات خوبی در راستای احداث مسکن برای سیل‌زدگان و محرومین انجام داده که در ایام‌الله دهه فجر ۴۰ واحد دیگر برای ولی‌نعمتان به بهره‌برداری و تحویل داده می‌شود.

محترمی اظهار کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه را در دستور کار قرار داده که به شکل مردم محور و مسجد محور فعالیت می‌کنند و در ایام‌الله دهه فجر ۶۰۰ امین صندوق قرض‌الحسنه را راه‌اندازی خواهیم کرد و خوشبختانه صندوق‌ها در راستای مردمی کردن اقتصاد در طی این سال‌ها نقش مؤثری ایفا کردند.

وی بیان داشت: همچنین بسیج سازندگی با این رویکرد در بیش از ۱۴ عرصه اقتصاد مقاومتی از جمله پرورش ماهی، مرغ، شترمرغ، دام، بوقلمون، کشت گیاهان دارویی، زعفران، باغات داربستی انگور، زنبورعسل و سایر موارد اشتغال‌زایی خوبی ایجاد کرده که در ایام‌الله دهه فجر بیش از ۶۴۰ فرصت شغلی که توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات اعطایی انجام شده‌اند، بهره‌برداری خواهیم کرد که در کنار آن ۲۰ تعاونی در قالب صندوق‌ها نیز افتتاح می‌شوند.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی ادامه داد: همچنین در سراسر استان پروژه‌های محرومیت‌زدایی زیادی که شامل کانال‌کشی آب کشاورزی، لایروبی قنوات، لوله‌گذاری زمین‌های کشاورزی، لایروبی رود آب‌ها، ساخت استخر ذخیره آب، ساخت زمین‌های ورزشی روباز، اجرای پروژه‌های انتقال آب شرب و غیره هستند در ایام‌الله دهه فجر به بهره‌برداری خواهند رسید.


در حال به روزرسانی

منبع: فارس

کلیدواژه: استان مرکزی دهه فجر کشاورزی آب شرب مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی ایام الله دهه فجر بهره برداری خدمت رسانی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور گفت:بسیج سازندگی نیشابور از سال گذشته تاکنون در قالب ۴۱۵گروه جهادی به مناطق محروم این شهرستان خدمت رسانی کرده است. - اخبار استانها -

سرهنگ علی نیک یاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور اظهارداشت: بسیج سازندگی نیشابور از ابتدای آغاز طرح گروه های جهادی در کشور در عرصه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، عمران و بهسازی مدارس و مساجد، بهداشت و درمان و خدمات حمایتی به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار فعالیت داشته است.

وی عنوان کرد: بسیجیان نیشابوری در عرصه سازندگی و اردوهای جهادی کارنامه قابل‌ قبولی از خود به نمایش گذاشته‌اند که می‌توان به بیش از 70مورد از اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، زیرساختی، زودبازده و محرومیت‌زدایی همچون بهسازی مدارس، کمک در ساخت و بهسازی مساجد و حسینیه‌ها اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور احداث، تکمیل و مرمت 126 باب مسکن محرومینِ روستاهای سرولایت، دهستان بینالود و حاشیه شهر نیشابور، مرمت و لایروبی قنوات 23 رشته، انجام نذر قربانی و توزیع بین نیازمندان با قربانی 378 رأس گوسفند، تهیه و توزیع حدود سه هزار بسته‌ لوازم‌التحریر، تهیه و توزیع بیش از 30 هزار بسته‌ معیشتی، تهیه و توزیع 497 بسته بهداشتی، تهیه و توزیع حدود سه هزار قوطی شیرخشک، تهیه و توزیع بیش از هزار و 500 سری کفش و لباس، تهیه و توزیع بیش از 280 سری جهیزیه شامل اقلام ضروری مانند یخچال، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، جاروبرقی و فرش، تهیه و توزیع حدود 100 سری سیسمونی را از جمله خدمات بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور به روستاییان و مناطق محروم و کم‌برخوردار را از جمله فعالیت‌های سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج عنوان کرد.

سرهنگ نیک یاد خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی نیشابور خدمت‌رسانی به مناطق محروم را در قالب 415 گروه جهادی و 17هزار و یازده نفر روز به سرانجام رسانده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور با اشاره به اینکه بسیج سازندگی نیشابور توانسته با اعطای وام برای راه‌اندازی مشاغل مختلف اعم از صنعتی، کشاورزی، دام سبک‌ و سنگین و... در روستاهای محروم و حاشیه این شهر، زمینه اشتغال بیش از 286 نفر را به‌صورت مستقیم و 535 نفر را به‌صورت غیرمستقیم فراهم کند، یادآور شد: در مجموع بیش از 20 میلیارد تومان وام برای راه‌اندازی این مشاغل به متقاضیان اعطا شده که این وام‌ها در قالب تبصره 18 به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه بلندمدتِ هفت ساله اعطا شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم